2013 m. lapkričio 18 d., pirmadienis

Moliūginiai keksiukai

300 gr. moliūgo tyrės
150 gr. cukraus
 240 gr. miltų
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
115 gr. aliejaus
 125 gr.kefyro
šaukštelis vanilinio cukraus
truputis rudojo cukraus keksiukų apibarstymui.

sausus produktus persijoti per sietelį.Kiaušinius išplakti mikseriu kartu su cukrum ir vanile,sudėti moliūgo tyrę,supilti kefyrą ir aliejų,gerai išmaišyti.Sudėti persijotus miltus,ir viską gerai permaišyti.Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min,180c.Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi.Labai skanūs,drėgni ir purūs keksiukai....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą