2015 m. sausio 10 d., šeštadienis

Apelsininiai biscotti


Skanūs,traškūs ir labai kvepiantys egzotiniais vaisiais...paragavus norisi dar ir dar...

2 kiaušiniai
8 v.š apelsinų sulčių
2-viejų apelsinų nutarkuota žievelė
500 gr miltų
400 džiovintų vaisių
200 gr cukraus
2 a.š kepimo miltelių

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki purumo.Supilti sultis  ir išmaišyti.Berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais,sudėti nutarkuotą apelsinų žievelę,gerai išmaišyti.Džiovintus vaisius nuplauti karštu vandeniu,nusausinti ir supilti į tešlą,gerai išmaisyti.Šlapiom rankom suformuoti pailgus batoniukus ir dėti į kepimo popierium padengtą skardą.Kepti 150 c apie 35-40 min.Iškepusius šiek tiek atvėsinti ir supjaustyti riekelėm,dėti vėl į kepimo skardą ir padžiovinti 140 c apie 30 min.Iškepusius sudėti į sandarų indą,skanaus...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą