2020 m. gegužės 12 d., antradienis

Vienos šnicelis

Vienos šnicelis tai tradicinis, Austrijos virtuvės maistas. Kurio būtina paragauti lankantis šioje nuostabioje šalyje 💓. Sakysit, kuo jis ypatingas? Ypatingas tuo, kad yra labai plonai išmušamas, ir gaminamas tradiciškai tik iš veršienos. Reikės, veršienos nugarinės, druskos, pipirų, miltų ir džiuvėsėlių paniravimui, 1 kiaušinio, riebalų kepimui,maistinės plėvelės. Tarp maistinės plėvelės išmušame mėsą, kaip galima ploniau. Pabarstome druska ir pipirais, tada paniruojame i miltus, džiuvėsėlius ir mirkome i plaktą kiaušinį. Kepame gerai ikaitintuose riebaluose kol gražiai apskrus. Tradiciškai šis kepsnys patiekiamas su bulvių salotomis ir citrinos skiltele. Mes valgėm tiesiog su šviežiomis daržovėmis.🍴 🙂

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą