2014 m. gegužės 9 d., penktadienis

Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine

Ką galiu pasakyti...šitos užkandėlės tobulai skanios...puikiai tiktų iškylai į gamtą,ar šiaip pakramsnoti...

50gr tarkuoto džiugo sūrio
100gr šalto sviesto
1 kiaušinis
žiupsnelis druskos
150gr miltų

iš šių produktų suminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą bent porai h.

Įdarui
4 vidutiniai svogūnai
200gr šalto rūkymo šoninės
2 kiaušiniai
200gr grietinės
1 a/š krakmolo

svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti su trupučiu sviesto,kol taps skaidrūs.Atskirai pakepinti supjaustytą kubeliais šoninę.Kiaušinius sumaišyti su grietine ir krakmolu,sudėti atvėsusią šoninę ir svogūnus,pagardinti pipirais.
Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir išspausti apskritimus[aš tai padariau su stikline].Apskritimus sudėti į silikonines keksiukų formeles,dėti po šaukštelį įdaro ir kepti 190c apie 20-30 min.Skanaus...
receptą radauhttp://aguonele.blogspot.de/2011/11/svogunu-pyragas-tarte.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą