2013 m. vasario 6 d., trečiadienis

Blyneliai su varške ir bananais

 1 litras pieno
1 kiaušinis
miltų tiek,ad tešla būtų tinkama lietiniams kepti,žiupsnelis druskos.
riebalų kepimui

įdarui.

1 kg varškės
5 bananai
1 a.š cinamono
200gr cukraus


Iš pieno ir miltų užmaišyti tešlą,ikulti kiaušinį,įdėti druską.Viską gerai išmaišyti ir palikti pusvalandžiui.

Bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais,lengvai apkepti keptuvėje su cinamonu ir dviem šaukštais cukraus,kai atvės įmaišyti į varškę,pagal skonį dar įdėti cukraus.
Į įkaitintą keptuvę pilti po samtelį tešlos,blynelius kepti iš abiejų pusių kol truputį pagels.
Iškepusius įdaryti varškės įdaru,susukti ir kepti keptuvėje kol gražiai paruduos.Valgyti su jogurtine grietine ir sirupu....arba taip,kaip jūs mėgstat...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą