2013 m. vasario 6 d., trečiadienis

Marinuotos alyvuogės

1 didelis indas juodų alyvuogių
1 didelis indas žalių alyvuogių
alyvuogių aliejaus 60 ml
1 - 2 v.š. petražolių smulkiai supjaustytų
5 stambios skiltelės česnako
1 v.š. sojos padažo
1 -2 v.š. medaus
4 a.š. balzamiko acto
1.a š. rūkytos paprikos miltelių
1  citrina

Alyvuoges be skysčio suberti į indą ir užpilti alyvuogių aliejumi. Suberti kapotas petražoles ir sutraiškytą česnaką.
Sudėti sojos, medaus, balzamiko acto, rūkytos paprikos miltelių mišinį. Užtarkuoti  citrinos žievelę ir išspausti sultis.
Viską išmaišyti ir palikti pastovėti per naktį....

Šiaip man alyvuogės niekad nepatikdavo....iki tol...kol neparagavau marinuotų.....labai skanu...šį kartą aš neturėjau petražolių,tai jų ir nedėjau...alyvuoges labiau mėgstu juodas,tad žalių nedėjau...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą