2012 m. rugpjūčio 12 d., sekmadienis

Biscotti su spanguolėm ir riešutais

145 g miltų

- 100 g cukraus

- 1 kiaušinis

- 1/2 arb. šaukštelis kepimo miltelių
75 g riešutų

- 80 g džiovintų spanguolių

- 1 valg. šaukštas ammareto likerio
Kaip gaminti:

Kiausinį išsiplakti iki baltos masės su cukrumi. Miltus susimaišyti su kepimo milteliais ir isijoti i kiaušinio&cukraus masę. Šluotele išmaišyti.
Belieka sudėti riešutus bei džiovintus vaisius, ipilti likerį. Šaukstu išmaišyti ir slapiomis rankomis suformuoti batonelį. Dėti į skardą ant kepimo popieriaus ir pašauti į kaitintą orkaite 175° 30 min. Išėmus leisti 10 min atvėsti, supjaustyti 1 cm storio riekelėmis. Dėti atgal į skardą , orkaitej sumažinti temepratūrą iki 160° ir kepti toliau kiekvieną pusę vis po 10 min.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą