I mišinys:
1.5 st. miltų
100 g minkšto sviesto
0.5 st. cukraus
2 nubraukti a. š. kepimo miltelių
Visus produktus sutrinti tarp pirštų iki trupinių.Aš dar įlašinau keletą lašų migdolų kvapų.
II mišinys:
0.5 kg varškės
3 kiaušinių M dydžio
nepilnos stiklinės cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
Visus produktus gerai išmaišyti. Varškę aš naudojau ricotos,bet jei naudosite paprastą varškę, ją reikėtų ją pertrinti per sietelį, kad būtų kreminė.
1.5 st. miltų
100 g minkšto sviesto
0.5 st. cukraus
2 nubraukti a. š. kepimo miltelių
Visus produktus sutrinti tarp pirštų iki trupinių.Aš dar įlašinau keletą lašų migdolų kvapų.
II mišinys:
0.5 kg varškės
3 kiaušinių M dydžio
nepilnos stiklinės cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
Visus produktus gerai išmaišyti. Varškę aš naudojau ricotos,bet jei naudosite paprastą varškę, ją reikėtų ją pertrinti per sietelį, kad būtų kreminė.
Stiklinė 200 ml. Kepimo forma 24 cm.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Sluoksniuoti paeiliui pirmą ir antrą mišinius, kol jie pasibaigs. Gaunasi trys sluoksniai trupinių ir du sluoksniai varškės masės. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti mišinys su trupiniais.
Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių apie 50 – 60 min. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku.Mes šitą pyragą valgem su trintų juodujų serbentų ir grietinės padažu....buvo labai skanu.....
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Sluoksniuoti paeiliui pirmą ir antrą mišinius, kol jie pasibaigs. Gaunasi trys sluoksniai trupinių ir du sluoksniai varškės masės. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti mišinys su trupiniais.
Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių apie 50 – 60 min. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku.Mes šitą pyragą valgem su trintų juodujų serbentų ir grietinės padažu....buvo labai skanu.....
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą