2012 m. rugpjūčio 12 d., sekmadienis

Maltos mėsos šulinėliai

1 Svogūnas

- 1 kiaušinis

- 200 g fermentinio sūrio

- 6 bulvės
700 g maltos mėsos

- 2 morkos
Kaip gaminti:

 Maltą mėsą sumaišyti su prieskoniais ir kiaušiniu.Imti po gabaliuką mėsos ir suformuoti šulinėlius,dėti juos į skardą.
Bulves išvirti,pagardinti mėgstamais prieskoniais,ir iš jų padaryti košę.
Morkas sutarkuoti ir patroškinti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.
Į mėsos šulinėlį dėti po šaukštą troškintų morkų,ant viršaus uždėti bulvių košės ir kepti 190c orkaitėj apie 30 min,baigiant kepti užbarstyti tarkuoto sūrio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą