2012 m. gegužės 20 d., sekmadienis

Vištienos dešra – Salchichon de pollo


Paruošimui Jums reikės:
1 arb. šaukštelis druskos
500 g vištienos file
2 kiaušinių baltymų
150 g virto rūkyto kumpio
5 džiovintų pomidorų
2 v.š. bulvių krakmolo
300 ml grietinėlės 30%
1 didesnės skiltelės česnako
1 arb. šaukštelis druskos,pipirų,džiovintų bazilikų
5 juodos alyvuogės
Vištienos dešra – Salchichon de pollo gaminimas :

Vištienos filė supjaustome, sudedame į virtuvinį smulkintuvą (blenderį) , supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir įdedame skiltelę česnako. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
 Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į višitenos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges.Viską gerai išmaišome.
 Imame dvigubą folijos lapą, ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį gerai surišame stipriu siūlu,tada imame kepimo plėvelės,ir i ją dar isukame dešrą,tvirtai surišame ir verdame 40 min.Išvirusią dešrytę paslėgiam ir paliekam per naktį šaltai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą