2013 m. birželio 9 d., sekmadienis

Bananų duonelė

Ar jums taip būna,kad pažiurejus į receptą numojat ranka......ir po kurio laiko vėl prie jo grįžtat? Man taip būna,ir neretai.....taip buvo ir su šia nuostabia bananų duonele...receptas labai paprastas,laiko sanaudų visai nedaug,o rezultatas maloniai nustebinantis .....kepant duonelę virtuvėje karaliavo nuostabus bananų ir cinamono kvapas,kuris kvietė iškeptą pyragą kuo greičiau prapjauti....skanuuuuu....mmmm...

  • 125 g sviesto
  • 150 g cukraus
  • 2 kiaušiniai
  • 200 g miltų
  • 4-5 bananai
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 šaukštelio cinamono



  • Sviestą ištirpinti, bananus sumaigyti šakute. Kiaušinius su šakute sumaišom su cukrum, sumaišom su lydytu sviestu, supilam viską į bananų tyrę. Miltus persijoti su kepimo milteliais, įberti prieskonius.Persijotus miltus supilti į bananų tyrę ir gerai išmaišyti, dedam į truputį sviestu pateptą formą ir kepam 190C apie 35- 40 min  kol gražiai paruduos.
    Receptą radau pas Beatą.



    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą