2012 m. rugsėjo 26 d., trečiadienis

Troškinti kopūstai su pomidorų padažu

8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos

Stiklinė 200 ml.

Kopūstus supjaustyti šiaudeliais,o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.  Ištroškintus kopūstus sudedame į  iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
Receptą radau pas Daivutę[virtuvės kertelės].

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą