Labai skanūs,trapi tešla ir sultinga mėsytė viduj....mums labai patiko,drąsiai rekomenduoju.
tešlai
800 gr miltų
200 gr grietinės
3 kiaušiniai L dydžio
200 gr kepinių margarino
0,5 a.š druskos
įdarui
700 gr maltos mėsos
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
pagal skonį druskos,pipirų
1 kiaušinis ir 1 kiaušinis kibinų aptepimui.
Miltus supilti į dubenį,įtarkuoti per burokinę tarką margariną,įdėti druską ir išmaišyti.Kitame dubenėlyje suplakti kiaušinius ir sumaišyti su grietine,gautą plakinį supilti į miltus ir užminkyti tešlą.Užminkytą tešlą padėti 30 min. į šaldytuvą.Iš atšaldytos tešlos pasidaryti 20 kamuoliukų,juos iškočioti,ant jų dėti paruošto įdaro ir suformuoti kibinus.
Kepimo skardą iškloti kepimo popierium,ir sudėti kibinus.
Praėjus 5 min,kai kibinai kepa,juos aptepti plaktu kiaušiniu. Kepti 200c apie 20-30min.SKANAUS.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą