2014 m. rugpjūčio 23 d., šeštadienis

Robertos pomidorų padažas

Šis padažas ypatingai gardus,tirštas,žodžiu labai vykes ir pavykes...

5 kg pomidorų
10vnt paprikų
10vnt vidutinių svogūnų
2 čili pipirai
1a.š kvapiųjų maltų pipirų
truputis cinamono
2 stiklinės cukraus
2,5 v.š druskos
250 ml acto
1 a.š maltos paprikos miltelių

Pomidorus nuplikyti ir nulupti jiem odelę.Supjaustytus pomidorus,paprikas ir svogūnus sudėti į puodą ir virti 1 valandą.Tada viską sutrinti blenderiu,sudėti visus prieskonius ir dar pavirti  apie 15min.Karštą padažą išpilstyti į stiklainius ir uždaryti.Iš šitos normos išeina apie 7 l padažo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą