Rabarbarai vertingi dėl juose susikaupusių mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies. Yra ir vitaminų C, B1, karotino.
6 Kiaušiniai
340 gr cukraus
1 st aliejaus
400 gr miltų
2 a.š vanilinio cukraus
1 a.š kepimo miltelių
6-7 rabarbarų stiebai
kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanile,supilti aliejų,išmaišyti.Sudėti persijotus miltus su kepimo milteliais.Masę gerai išmaišyti.Rabarbarus nulupti,supjaustyti kubeliais.Kepimo formą iškloti popierium,suberti supjaustytus rabarbarus ir užpilti tešla.Kepti apie 40 min 180c.
Minkštas ir purus pyragas,rabarbarus galima keisti ir obuoliais..
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą