Aš naudojau Lapino puota triušieną.
1 triušis
450 ml grietinėlės 36 procentų riebumo
100 ml balto vyno
2 v.š garstyčių
druskos,mėgstamų prieskonių
3 morkos
2 saliero stiebai
3 dideli svogūnai
aliejaus kepimui
mėsą supjaustyti gabaliukais,pabarstyti druska ,žolelėm ir apkepti keptuvėje kol gražiai paruduos.Sudėti į puodą,suberti griežinėliais pjaustytas morkas,susmulkintą salierą,užpilti vandeniu ir troškinti apie 35 min.Grietinėlėje išmaišyti garstyčias ir supilti į puodą,įpilti vyno.Keptuvėje pakepinti svogūnus supjaustytus griežinėliais,sudėti juos į puodą ir viską patroškinti dar apie 10 min.Tobula vakariene,skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą