2012 m. rugpjūčio 12 d., sekmadienis

Kelmas

1 kiaušinis

- 3 skiltelės česnako

- 1 arb. šaukštelis druskos,pipirų,džiovintų bazilikų

- 1 morka,puse svogūno
400 g maltos mėsos

- 1 šonkaulių juosta
Kaip gaminti:

Šonkaulių juostą itrinti duska,pipirais ir česnaku,palikti pasimarinuoti per naktį.
Maltą mėsą sumaišyti su tarkuota morka,smulkiai pjaustytu svogūnu,česnaku ir kitais prieskoniais,įmušti kiaušinį.Viską gerai išmaišyti.
Paimti šonkaulius ir juos sujungti smeigtukų pagalba,į vidų prideti jau paruoštos mėsos.Kepti orkaitėj 180c apie 1 h,iškepusį kelmą papuošti daržovėm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą