170 g minkšto sviesto
125gr . cukraus
2 tryniai
375gr. miltų
3 a.š. vanilinio cukraus
125gr . cukraus
2 tryniai
375gr. miltų
3 a.š. vanilinio cukraus
morengui
2 baltymai
150gr cukraus
truputis citrinos rūgšties
150gr cukraus
truputis citrinos rūgšties
3-4 rabarbarų stiebai+3-4 šaukštai cukraus
Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje[aš naudojau silikoninę28cm skersmens] .
Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui.
Ant tešlos sudėti rabarbarus[susidariusį skystį nupilti].Kepti 180c apie 20min.Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų.Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti apie 10min.Skanaus..
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą