Vasarą,kai aplink pilna įvairių sodo ir miško gėrybių,būtina pasigaminti šiuos,burnoi tirpstančius pyragaičius...
tešlai.
170 g minkšto sviesto
125gr . cukraus
2 tryniai
375gr. miltų
3 a.š. vanilinio cukraus
Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.
idarui
400gr varškės
1 v.š krakmolo
1 kiaušinis
2 v.š tarkuoto šokolado
pagal skonį cukraus
mėgstamų uogų
tešlą iškočioti,išspausti apskritimus ir jais iškloti silikonines keksiukų formeles.
Įdarui skirtus produktus sumaišyti.Dėti po šaukštą įdaro i formelę ir kepti 180c apie 20min.Iškepusius ir atvėsintus krepšelius papuošti mėgstamom uogom ir apibarstyti cukraus pudra...iš šitos normos išeina apie 30 pyragėlių.Skanaus...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą