2012 m. gruodžio 18 d., antradienis

Apelsinų žievelės šokolade

2 apelsinų žievelės
110gr cukraus
100gr juodo šokolado
žiupsnelis cinamono
keletas gvaizdikėlių

Apelsinus labai gerai nuplauti,galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles.Į puodą supilti cukrų,dėti žieveles,gvaizdikėlius ,užpilti vandeniu,kad apsemtų ir virti 30 min-kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą,įberti cinamoną ir išmaišyti.Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade,dėti ant kepimo popieriaus ,kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą