300 g sulaužyto baltojo šokolado
100 g saldžios grietinėlės sviesto
60 ml 30 proc. riebumo grietinėlės
150-200 g sutrupinto šakočio [aš šakočio sudėjau apie 300gr,]
2 v. š. kokosų drožlių
100 g džiovintų spanguolių[dar įmečiau saujelę džiovintų vyšnių]
50 g migdolų drožlių[drožles truputį pakepinau]
Šakotį sutrupiname gabaliukais. Spanguoles perpjaunam pusiau. Sumaišome šakočio trupinius su spanguolėmis, migdolų bei kokosų drožlėmis.
Šokoladą ištirpiname garų vonelėje, nenukėlus pridedame sviesto ir grietinėlės. Maišome, kol sviestas ištirpsta ir viskas susimaišo. Suberiame šakotį sumaišytą su kitais priedais. Viską išmaišome ir dedame į pasiruoštą formą išklota maistine plėvele. Tolygiai paskirstome, išlyginame lengvai delnais paslegiant ir atvėsus laikome šaldytuve per naktį.Kitą dieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą