400gr miltų ir šiek tiek kočiojimui
2a.š kepimo miltelių
1a.š rukytos paprikos miltelių
100 gr tarkuoto permezano sūrio[aš naudojau džiugo]
150gr šalto sviesto
3/4 stiklinės kefyro.truputis druskos
keletas/pagal skonį smulkiai pjaustytų saulėje džiovintų pomidorų
Dubenyje sumaišyti miltus,kepimo miltelius,papriką,žiupsnelį druskos ir tarkuotą sūrį.Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais,supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.
Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą,ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus[aš juos spaudžiau taurele].
Kepti 180c apie 12 min.kol gražiai pagels.Tešla gerai ir greitai susiminko,lengvai kočiojasi.Nuo pradžios iki galutinio rezultato užtrukau apie 30min.
Šitie sausainukai maloniai nustebino savo skoniu...puikiai tinka prie taurės vyno...pradėjus valgyt,sunku sustoti...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą