2014 m. vasario 6 d., ketvirtadienis

Sviestiniai sausainiai su levandomis

Nuostabūs ir aromatingi sviestiniai sausainiai su lengvu citrinų ir levandų kvapu.

210g minkšto sviesto
3/4 stiklinės cukraus pudros
1 kiaušinio trinys
1 v.š džiovintų levandų žiedelių
1 citrinos nutarkuota žievelė
300 gr miltų
3 v.š bulvių krakmolo,žiupsnelis druskos

taip atrodo levandų žiedeliai.
Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra,suberti levandas,nutarkuotą citrinos žievelę,druską ir kiaušinio trynį.Viską maišant supilti persijotus miltus su krakmolu.Suminkyti tešlą,iš jos suformuoti nestorą /dešrą/maždaug 5cm skersmens ir padėti į šaldytuvą 1h.Atšalusią tešlą supjaustyti maždaug 5mm storio griežinėliais,ir sudėti i kepimo popierium išklotą skardą.Kepti 170c apie 12-15 min.[receptą radau Neringos bloge].Sskanaus...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą