2012 m. birželio 17 d., sekmadienis

Itališka vištiena su citrinom

Paruošimui Jums reikės:
4 Citrinos sultys
1,2 kg vištos,arba vištos krutinėlės
250 ml balto vyno,druskos,citrinpipirių
Itališka vištiena su citrinom gaminimas :

Išdarinėtą vištą,arba krutinėlę nuplauti ir nusausinti ir užpilti iš trijų citrinų išspaustom sultim.Vieną citriną nuplauti ir supjaustyti.Apdėlioti mėsą,ir uždengus palaikyti dvylika valandų,kad pritrauktų.Orkaitę ikaitinti iki 180 c,vištą apibarstyti druska ir pipirais ir kepti vidurinėje lentynėlėje apie vieną valandą,kepant mėsą nuolat laistyti baltu vynu.Iškepusią vištą patiekti su sultiniu,kuriame ji kepė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą