2012 m. birželio 17 d., sekmadienis
Kalakutienos tefteliai
Paruošimui Jums reikės:
0,5 arb. šaukštelis druskos
1 kiaušinis
3 skiltelės česnako
1 morka,puse svogūno
1 stiklinė virtų ryžių
700 g kalakutienos faršo
Kalakutienos tefteliai gaminimas :
Į maltą mėsą sudedame tarkuotą morką,pjaustytą svogūną,virtus ryžius,kiaušinį ir prieskonius,viską labai gerai išmaišome .Darome nedidelius kotletukus ir dedame juos į kepimo indą.Orkaitę įkaitinti iki 190 ir kepti apie 10 min.
Padaryti padažą iš 400 ml pieno,šaukšto miltų,ir dviejų šaukštų pomidorų pastos,viską gerai išmaišyti,pagardinti petražolėm ir supilti ant kotletukų,kepti dar apie pusvalandį 175c
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą