Picos padui:
Stikline 200 ml.
2 stiklinės miltų
1/3 stiklinės šilto vandens
2 šaukštai aliejaus
1.5 šaukštelio sausų mielių
šaukštas medaus
žiupsnelis druskos
česnako miltelių
Šiltame vandenyje ištirpinti medų, supilti mieles permaišyti , palikti minutėlei, kol supilsime į indą miltus, supilame vandens ruošinį, aliejų, druską, česnako miltelius. Užminkome minkštą, elastingą tešlą ir pastatome šiltai 5 min.
Tešlą iškočiojau ir aptepiau pomidorų pasta,į kurią įspaudžiau česnako ir įmaišiau porą šaukštų aliejaus.
Viršui naudojau kubeliais pjaustytas dešreles,paprikas,svogūną,pomidorą ir sūrį,viska pabarsčiau picos prieskoniais...
kepti apie 15min 190c.
Greita ir skani pica....receptą radau [skanus gyvenimas].
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą