2012 m. spalio 31 d., trečiadienis

Lavašo suktinukai su malta mėsa

Šį patiekalą jau seniai norejosi išbandyti...bet kai jį pamačiau pas dowę,abejonių neliko...labai skanu ir sotu...

1 svogūno galva
1 paprika
2  morkos
2 dideli lavašai
500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
druskos
maltų juodųjų pipirų ,skiltelė česnako
150 g grietinės
200 g pomidorų padažo
500 ml sultinio

Morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti griežinėliais ir apkepti keptuvėje,sudėti į kepimo indą.
Maltą mėsą pagardinti česnaku,druska ir pipirais,įdėti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.Lavašo blynus plonai aptepti mėsa ir susukti kaip vyniotinius,kai jie suminkštėja supjaustyti nedideliais gabaliukais.Sudėti į kepimo indą ant daržovių.

Sultinį sumaišyti su grietine ir pomidorų padažu ir užpilti ant suktinukų.Kepti orkaitėje apie 30min,170c.Suktinukai turi būti apsemti sultinio,kitaip jie neišsitroškins.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą