2013 m. sausio 6 d., sekmadienis

Batonas su morkom ir moliūgų sėklom

75 ml grietinėlės 35 proc. riebumo
75 ml šilto vandens
5 g sausų mielių
3 v.š. cukraus
200 g kvietinių miltų
2 morkos
2-3 šaukštai moliūgų sėklų,žiupsnelis druskos.


Į drungną grietinėlės ir vandens mišinį supilame cukrų ir mieles,maišant ištirpiname. Sumaišome miltus, moliūgų sėklas tarkuotas morkas ir druską. Palengva supilame vandens ir grietinėlės mišinį. Išminkome ir paliekame šiltai pakilti apie 1 val. Iš pakilusios tešlos suformuojame pailgus batoniukus, dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi,ir kepame 180-190c apie 30 min.
Receptą radau http://bajaliai.pepa.lt/archives/3318.Skanus,labai minkštas ir kvepiantis.....puikiai tinka su stikline pieno....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą