2013 m. sausio 6 d., sekmadienis

Želės,varškės ir kokosų pieno deseras


2 pakeliai skirtingų skonių želės
500gr desertinės varškės
1 indelis kokosų pieno
2 šaukštai želatinos
300ml jogurto,vyšnių ar kitokio skonio.
Cukraus ir vanilės pagal skonį.
Vieną pakelį želės paruošiam kaip parašyta ant pakelio,kai atvėsta,supilstome į pasiruoštus indelius ir paliekame sustingti.Želatiną užpilame kokosų pienu tiek,kad išbrinktų.Desertinę varškę paskaniname cukrumi ir vanile pagal skonį,supilame likusį kokosų pieną ir išplakame mikseriu.Supilame ištirpintą želatiną[pilti plona srovele ir maišyti,kad nesutrauktų želatinos].Paragaujame.Jei trūksta cukraus,įdedame.Varškės-kokosų pieno masę pilame ant jau sustingusios žele,paliekame sustingti.Likusį pakelį želės ištirpiname 100-150ml vandens ir paliekame stingti tol,kol pradės darytis drebučiai,bet nebus dar sušalusi.Tada tuos lengvus drebučius išplakame iki baltų putų[aš plakiau kokteilinėj],supilame jogurtą ir dar truputį paplakame.Gautą masę supilame ant jau sustingusios varškės-kokosų pieno sluoksnio....ir paliekame vės sustingti.....labai gaivu...lengva ir skanu.....











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą