2013 m. sausio 27 d., sekmadienis

Greitas sūrio apkepas

2 valg. šaukštas miltų
2 kiaušiniai[L dydžio]
200 g fermentinio sūrio
200 g grietinėlės 30%
1 svogūnas,puse šaukštelio džiovinto baziliko,aliejaus kepimui.
Greitas sūrio apkepas gaminimas :

Sūrį sutarkuoti, įmušti kiaušinius, sudėti grietinę, pjaustytus svogūnus, baziliką, ir miltus. Viską gerai išmaišyti. Į keptuvę įpilti lašelį aliejaus , keptuvę įkaitinti, supilti sūrio masę, sumažinti ugnį ir ant lėtos ugnies kepti iš vienos pusės apie 10min. Apkepusią pusę atsargiai apversti ir vėl kepti apie 10 min. Kita pusė kepa greičiau, todėl iškepa greičiau,skanu su grietinės-pomidorų padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą