Paruošimui Jums reikės:
- 4 Obuoliai
- 4 Kiaušiniai
- 600 g liesos varškės
- 1/2 stiklines rudojo cukraus
- 1 pakelis vanilinio cukraus
- 1 stiklinė manų kruopų
- 200 ml 13 proc.riebumo grietinėlės
- 2 arb. šaukštelis kepimo miltelių
- 4 valg. šaukštas abrikosų dž,cukraus pudros apibarstymui.emo
Varškės pyragas su obuoliais gaminimas :
Kiaušinius įmušti į dubenį ir plakti su ruduoju cukrum,vaniliniu cukrum,kol pasidarys balta masė.
į atskirą indą suberti stiklinę manu,užpilti grietinėle,ir palikti išbrinkti apie 20 min.
Varškę išmaišyti su kiaišinių plakiniu,manų kruopomis,kepimo milteliais.
Masę sukrėsti i sviestu pateptą formą.Kepti 175 laipsnių orkaitėj apie 20 min.
Obuolius nulupti,perpjauti,išpjauti sėklalizdžius.Iškiliojoje dalyje puseles įpjauti ir sudėti ant apkepto pyrago.Kepti dar apie 20 min.
Abrikosų džemą pakaitinti ant silpnos ugnies ir užpilti ant kepinio,viršų pabarstyti cukraus pudra....
į atskirą indą suberti stiklinę manu,užpilti grietinėle,ir palikti išbrinkti apie 20 min.
Varškę išmaišyti su kiaišinių plakiniu,manų kruopomis,kepimo milteliais.
Masę sukrėsti i sviestu pateptą formą.Kepti 175 laipsnių orkaitėj apie 20 min.
Obuolius nulupti,perpjauti,išpjauti sėklalizdžius.Iškiliojoje dalyje puseles įpjauti ir sudėti ant apkepto pyrago.Kepti dar apie 20 min.
Abrikosų džemą pakaitinti ant silpnos ugnies ir užpilti ant kepinio,viršų pabarstyti cukraus pudra....
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą