2012 m. gegužės 20 d., sekmadienis
Žagarėliai
Paruošimui Jums reikės:
4 Kiaušiniai
50 g sviesto
500 g miltų
200 g grietinės
1 arb. šaukštelis sodos
500 ml aliejaus virimui,cukraus pudros apibarstymui.
`1 valg. šaukštas acto
Žagarėliai gaminimas :
Sviestą išsukti su kiaušinių tryniais.Tada sudėti grietinę,actu gesintą sodą,ir vėl gerai išsukti.Baltymus išplakti,supilti i žagarėlių masę,gerai išmaišyti.Sudedame miltus ir suminkome tešlą.Tešlą padedame šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą plonai iškočioti,supjaustyti juostelėm,persukti ir virti gerai ikaitintame aliejuje,kol graziai paruduos.Išvirusius apibarstome cukraus pudra,skanaus!
Šitie žagarėliai išties puikūs! Lengvai trapūs,visiškai neprisigeria riebalų...žodziu labai skanučiai...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą